Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Simple Suprise Birthday Party - gegirl
Jumaat, 19 Julai 2013 @ 9:44 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Salam Ramadan...

Alhamdulillah, bertemu lagi bulan ramadan yang penuh keberkatan ni. Dah beberapa hari kita dah lalui di bulan ramadan ni. Macam mana puasa kali ni? Pasti memberi seribu keberkatan. Menu berbuka korang semua mesti owesome owesome kan? Alhamdulillah. Syukur dapat berbuka dengan makanan yang enak lagi mengenyangkan. Jangan sampai berlaku pembaziran dah la ye. Ingat sikit dengan negara yang kekurangan makanan tu. Macam mana lah mereka berbuka kan. *sebak sekejap*

Tahun ni Farah happy sangat sebab dapat berpuasa pada hari pertama puasa. Yela, kalau dulu every year mesti sedih sebab tak dapat nak puasa hari pertama ramadan disebabkan cuti yang Allah bagi. Tapi kali ni alhamdulillah, dapat merasa hari pertama ramadan. Istimewa rasanya.. Hehe Mohon jangan rasa nikmat bulan ramadan di awal ramadan saje dah lerr.

Sebenarnya, niat dihati bukan la nak update cerita iftar ke ape ke. Nak update pasal celebrate birthday 2 girlfriend Farah ni. Majlis ni buat sebelum puasa lagi. Tapi disebabkan dah lama tak pegang encik lappy kesayangan ni, tertangguh la segala cerita. Hihi. Birthday celebration ni plannya nak buat secara suprise. Ala-ala terjah la. Takut jugak bila nak buat tu plan masing-masing ke laut. Risau risau. Tapi segala perancangan dijalankan secara teliti. Siap buat kad berbingkai gambar lagi tau. HUHU...


The mastermind. Kami berdua lah tuuuu...hihi. Jenuh plan tau. *so colourblock uolls*



Pada mulanya, kami plan nak celebrate di Sunway Piramid. Alang-alang ade majlis bowling untuk company. Yela, memasing harus la ade kat sana kann.. Tapi plan tu hanya menjadi untuk seorang je. Plan nak terjah dua orang last-last sorang je menjadi. Ni sume gara-gara birthday girl sorang lagi tak datang sana. Kecewa ya amat time tu. Tapi takpe, dah pasang niat dalam-dalam nak kenakan dia dekat opis pulak. Huhu *plan cantik punya*
1st birthday girl. Kak shikin *muka baru lepas kena spray*

2nd Birthday girl... Dia ni la yang ngelat tak datang masa dekat sunway tuh. Takpe-takpe...huhu


Esoknya bila dekat ofis, kami sepakat nak kenakan dia masa rehat. Dua-dua mastermind dah siap-siap nak kenakan dia. Memasing menyorok kat tepi tembok. Bila dia datang..... Pssstttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ppppstttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt....


hehehehehehe...

Kelam kabut pulak video ni. Tapi hasilnya super ohsem. Memang tercapaila hasrat kami nak kenakan dua-dua. Huhu.. Lepas edisi kena mengena, kami pekena kek yang ditempah khas untuk dorang. Super ohsem kek tu. Sedap pulak. Kek red velvet filling with cheese and fondand. Memang konfem lepas ni nak order lagi kat kakak tu. Hehe.


Siapa nak order atau melihat hasil air tangan beliau boleh ke sini.
born2bake.blogspot.com





Bila dah gembira inilah hasilnya kan. hehe. Alhamdulillah syukur kerana dikurniakan kawan sekerja seperti mereka. Adanya mereka, kurang stress bekerja dan semangat kerja pun ada. Duapulohjutalimablasribu OHSEM!!!

p/s : semangat gegirl takkan pudar. Ayuh berjuang mencapai kemenangan :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post