Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Kenduri kendara sepupu
Sabtu, 8 Jun 2013 @ 1:07 PG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Tadaaaaa....
heheheheh...tetiba pulakkan. Bukan ape saje je nak tunjuk yang blog ni dah berubah kaler. Comel ke comel? hihi. Saje je nak ubah mood. Lama tak sentuh template blog ni. berhabuk-habuk dah. Ni pun baru tuka kaler je, belum nak tuka yang lain-lain lagi. Takpe kayuh pelan-pelan dulu. Hasil mesti terbaik kan. Hihi

Hmm. Alhamdulillah, habis sudah minggu bizi yang menjadi rutin Farah setiap sebulan dalam setahun ni. Nak buat macam mana, kerja yang memerlukan over komitmen yang tak berbelah bagi kan. Selagi belum ade komitmen lain, boleh la manabur bakti. Hihi. Cuma bulan ni menguji sikit, harap dapat lah handle semua problem yang timbul tuh. Doakan farah ye :)

Okay, anyway. Farah harini nak story pasal wedding sepupu Farah yang berlangsung minggu lepas. Even, Farah masih dalam minggu 'bizi' Farah. Tapi alhamdulillah Farah dapat meluangkan masa ke wedding mereka. Kali ni wedding dekat selangor. Negeri kedua jelapang padi. Of coarse, kampung Farah dekat dengan sawah padi yang terbentang luas. Cantik sangat lagi lagi sekarang musim tengah menghijau. untung pengantin dapat outdoor dekat sawah. Ala-ala oversea sikit :P


Pengantin dan parent.

Dan bila ada masa terluang. Tempat posing pon ade. Farah tak buang masa terus grab camera amik gambar kat pelamin nan indah ni. Hehehe. Gila camera la katekan. Perasaan suka tahap patpuluhbelaskali.


Baju kurung masa konvo dulu. Fall in love dengan tone warna dia. Cantikkan? Hehe

Suka pergi majlis wedding macam nih. Bole tengok macam-macam design pelamin, baju pengantin. Tapi, bila dah selalu attend wedding orang time umur umur macam ni, memang soalan "Farah bila pulak?" "Ain tak lama lagi lah tu" "tahun depan Ain pulak". Kadang sampai tak tahu nak jawab apa, hanya senyuman je mampu nak bagi. Jodoh pertemuan ada ditangan-Nya. Insyaallah satu hari nanti :)

Kepada Dayah dan suami :
"Selamat pengantin baru. Semoga sentiasa bahagia hingga ke akhir hayat. Be cute always ;)"




p/s : Makeup paling less. Kelam kabut punya pasal :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post