Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
A day with Besties
Selasa, 12 Mac 2013 @ 10:53 PTG | 1 Nota cinta comel disini [s]

Bismillahhirrahmanirrahim..

Tak sabar sebenarnya nak taip entry nih. Laju rasanya tangan menaip. Tapi bila berhenti buat seketika.

..............................................

Terus lupa ape nak taip, pastu tutup lappy dan tidur. Itulah mood hari ke hari. Tapi hari ni harus gigih menaip sebab dah lama sangat tinggalkan blog ucuk mucuk nih. Haha. "Mama tau anak mama mesti rindu mama kan kan" =_=' Cium peluk sikit bagi hilang rindu.. Haha. Ni la ghupe bila dah lama tak manaip. Tangan pun mula berkarat, terkial-kial tekan satu satu huruf.

Sahabat yang baik sulit untuk ditemukan, lebih sulit untuk ditinggalkan, dan tidak mungkin untuk dilupakan

Bila rindukan sahabat, kenalah berjumpa dan berkongsi cerita. So, here we are at Malacca reunite :)





Alhamdulillah, jumpa jugak mereka berdua ni. Antara yang supporter and penasihat kanan Farah jugak lah :P  Perkenalan kami walaupun tak sama, tapi bila berjumpa boleh mengikat silaturrahim bersama kan. Sorang kawan sekerja, sorang kawan masa diploma. Hehe. Kali ni Farah bawak dorang keliling Dataran Pahlawan dengan Mahkota Parade semata nak teman Farah sorang shopping. Hihi. Nasib lah dapat kawan macam Farah yang shopping kena banyak kedai baru beli. *Cerewet jugak Farah ni kan*

Sambil shopping dapat jugak tinjau tempat bersejarah yang femes kat Melaka ni. A'famosa. Subhanallah, tempat yang cantik dan tinggalan sejarah yang ada seni tersendiri. Siapa tak kenal kan. Sebagai bakal engineer yang comel ni pun rasa berbangga sebab dapat lihat sendiri struktur yang kukuh ni. *Mata kelip-kelip*


Dah penat berjalan, haruslah coconut shake dulu. Slrruuuupppp.... Glup.. Waaa! Tengok gambar je dah terliur apetah lagi yang dah merasa nih. Memang terbaik dari ladang lah, terasa rasa lagi kat tekak nih. Lagi-lagi kalau ade yang belanja kan :P Kalau nak rasa macam mana kenikmatan air yang super sedap ni, pergi lah dekat Coconut Shake Pantai Klebang, Melaka. Perjalanan dari Bandaraya tak sampai pun setengah jam. Rasa sekali nak berkali-kali tau..

Last not least, rasa tak lengkap pulak kalau tak tepek gambar kite sebeso alam nih. Hihi. Bajet menari 'ewa bule' sekejap pun ape salahnye kan *Kelip-kelip mata sambil tongkat dagu*



p/s : Sesiapa ada petua tak untuk tona muka tak sekata nih :(


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Ulasan:

Blogger IEQAH berkata...

weeewittt.. Mmmuahhhhh laa kat fara...
nanti bawak qah lagi yee.. hooreeyy..

seyess ngidam coconut shake

14 Mac 2013 10:58 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post