Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
One page of chapter 2013
Selasa, 1 Januari 2013 @ 2:31 PG | 0 Nota cinta comel disini [s]



Selamat tahun baru semua. Macam mana dengan azam semua? Pastikan tercapai bila sampainya tarikh 31/12/13  *Nice date* Azam baru Farah? Hmm, macam biasa. Get well, go a step for degree, be strong big daddy's girl, and be better than that. Azam yang tak jauh berubah. Tapi takde la sampai nak azam 'trying to get married' Haha.. Melampau! Calon-calon yang rasa diri da qualified, sila-sila la isi borang dan hantar rombongan meminang. *Joke* Mane ade terdesak sampai macamtu skali. Lagi pun Farah baru 22 tahun. Upss, 21 sebulan Hehe. Ini yang untung kalau lahir hujung bulan. :P



Tadi tengah jalan berjalanan setiap blog blog guna carian google. Tetiba tertarik dengan entry ni


Its a very nice entry.
Menangis jugak la sikit kan *tipu*

Suka ayat dia yang 
"Kalau kau taknak dirampas orang yang kau sayang, jangan merampas kebahagiaan orang " 


P/s : New year di pejabat. Alhamdulillah dapat kenaikan :) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post