Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Pagi dan shopping. Kaitannya?
Khamis, 20 Disember 2012 @ 7:58 PG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Selamat pagi kawan-kawan sekalian.
Misi bangun awal pagi berjaya dengan hendaknya! *Peace*

Bangun je pagi, terus menghadap lappy kesayangan. *Tu tak boleh dicontoh ;)* Mood menulis kemain banyak lagi. Tapi idea takde la pulak. Selalu jadi macam tu. Kadang-kadang bila ade idea, mood ke laut la pulak. Ni la dilemma semua blogger. Kan kan kan? *Sep sikit*

Hari ni ade majlis perpisahan dengan majlis akhir tahun untuk department kami. mood? Seharusnya exited! *Okay, da banyak kali event company Farah exited kan* Untuk hari ni Farah dengan ciutnya sediakan baju warna kuning. Disebabkan tema berbaju kurung. Mesti semua bakal tampil dengan cantik dengan baju kurung yang vevavom tu kan. Tapi hari ni Farah cuma pilih simple je. Gabungan wana gold, kuning lembut dan coklat. Hmm, okay lah kan. Ceria sikit hari ni :)


*Budak comel try jadi cantik. Macamni lah ;)*

Oh ye, terlupa pulak. Semua mesti suka bershoppingkan?Ada tak yang suka shopping by internet, angkat tangan plzzsss. Satu dua tiga enam seploh... Wah, ramainya. Okay sep la ramai-ramai sebab Farah pun suka sangat shopping by internet ni. Sebabnya mudah dan tak perlu tambang makan dan perjalannan. Save sikit kat situ. Even ade extra charge untuk delivery. Tak kesahkan. sebab total makan plus tambang tu lagi banyak dari tu kan. *peace* Baru-baru ni, Farah terlekat dengan satu page shopping dalam fb. Banyak sangat yang menarik kat situ dari pakaian hingga lah makanan. Sekarang kan femes dengan 'durian crepe'. Haa, kat situ pun ade jual tau. Dengan harga yang berpatutan lagi. Haa, best kan. Teringin nak tahu nama page ni kan? Takpe takpe, Farah pun tak nak la kedekut nak shopping sorang-sorang kat sana ;)


Little Tasteful Boutique Nama yang comel kan. Semua barang dalam ni pun comel. Even baru dilancarkan pada awal december 2012. Baru lagi kan, tapi jumlah like da pun mencecah 148 dan makin bertambah. Wow disitu kan. Service dan kualiti barang pun tak mengecewakan. Ape lagi jom ramai-ramai shopping berjemaah kat sana. Tambahan pula, sekarang tengah ade promosi pengenalan dan sempena sale hujung tahun ni. Postage free! Dah tu tunggu ape lagi, cepat-cepat klik url tuh. Sebab Farah pun nak ikut shopping lagi skali kat situ nih ;)

p/s : Pagi dan shopping? Hmm, memang takde kaitan pun. Hahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post