Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Masa berharga dengan yang teristimewa
Rabu, 12 Disember 2012 @ 8:46 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Disebabkan hari ni jeles tengok ayah dengan ibu duduk goyang kaki kat rumah sementara Farah kena pergi kerja awal subuh pagi. *tipu* Mood nak update menjadi jadi pulakkan. So, sentiasa lah buat Farah jeles kalau nak blog ni sentiasa terisi :) Hari tu Farah ade buat status yang Fara nak giveup blog. Hmm, sebab ape? Sebab Farah macam takde mood nak bercerita. Sebab bukan ade yang denga. Mesti la bukan ade yang dengar. Semua dok baca kan entry ni. Hahaha. Okay okay, bukan sebab tu la. Sebab Farah sekarang jarang sangat update. Yang follow blog ni mesti perasan kan? Sebab tu la, Farah rasa macam baik tak payah ade blog kalau tak rajin nak update selalu. Tapi disebabkan perasaan nak menaip ni masih ada. Biarkan jela. Bukan ade paparazi mamarazi yang dok sibuk hal kita. Yela, bukan celeb atau retis yang hot hot giteww. Cuma seorang blogger yang comel mengiut jerr :P

Okay, ke laut suda..

Ahad yang lepas Fara hangout dengan my little sister. The only one sister I had. Yela, adik beradik pun 3 je kan. Sorang adik lelaki, sorang pulak perempuan. Dah itu je yang Allah bagi :) Sepatutnya Farah keluar dengan my girlfriend. Tapi dia terpaksa cancelkan atas sebab peribadi. Hmm, kecewa jugak tapi takpe lain kali ade jugak kan. Lastly nasib baik ade adik yang bole meneman kakak dia yang kaki jalan ni. hehe..

Seperti hujung hujung tahun sebelum ni, suasana 'mall' akan bertukar seperti di north pole. Walaupun negara bukan musim sejuk. Tapi, setiap kali krismas mesti decoration akan meriah. Siap dengan pokok krismas tinggi menggalah dan suasana ni jugak merupakan suasana fav Farah. Yela, rasa exited je bila dapat tengok semua hiasan yang berkilau kilau tu. 

Meriah kan pokok dia. Ni baru dekat Times Square. Kalau kat Pavilion lagi lah cantik. Macam-macam deco dorang letak. Ohh, i loveeee itt!

Haritu jenjalan kat Times Square, kitorang tertarik dengan satu game ni. Bukan dekat Cosmos World tu. Tak masuk pun. Game memanah. Sebelah je dengan tempat bowling. Double owesome okay :)


Err, salah pegang tu Farah oii..

Anyway, even salah pegang. Dapat jugak la score banyak. hehe
Best sangat time ni yela, tak pernah kan. Teringin dah lama sejak tengok cerita The Chronicle of Narnia. Terpengaruh la serba sedikit dengan watak Ann tu. Hehe

Adik pun tak kurang hebadnya. Last skali baru dapat nak score. hehe
Selain tu, kitorang banyakkan sesi bergambar dekat sana. yela, setahun sekali baru ade decoration macam ni. Kena la ambil sepenuh kesempatan kan. Hihihi


Just perfect :)
Hangout dengan adik beradik ni penting. Sebab dengan cara ni la kita dapat eratkan hubungan dengan adik beradik kita. Mane tahu boleh dijadikan sebagai kawan karib kita sendiri :)

'Family is number one'

p/s : Kadang kala hidup tanpa pasangan ni sunyi, tapi lebih tenang tanpa perasaan serba salah dan gundah gulana :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post