Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Gegar ria opis dengan Cik Gajah
Rabu, 11 Julai 2012 @ 10:25 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

*Ini entry tertangguh. Patut dah publish lama dah :P*

Berita tak terkini sangat...
Seluruh pejabat bergegar akibat seekor Gajah yang memasuki sesukahati dan berlegar-legar dengan riangnya di dalam bangunan tersebut. Dipercayai gajah tersebut mengikut tuannya untuk menjenguk opis tuannya yang dikatakan meriah itu. Tiada nyawa yang terkorban cuma keriangan terserlah dan menambah. 

Memperkenalkan...

Ni la geng baru Farah :) Beliau bakal menamatkan ilmu menanam tebu buat bekalan harian tak lama lagi. Sementara habiskan masa cuti pertengahan sem, beliau rajin datang singgah opis melawat Alyn yang nak pindah kerja. Datang pakai ape? Kaki la weyh.. Ingat gajah ni tak bole jalan ke kan.. hehhe


Dari kiri : Alyn, Mun, Cik Gajah, Farah dan Ieqah :)

Watak utama kita adalah Alyn. Beliau yang pakai baju biru tuh. Kalau nak tahu, ni lah geng lepaking bila rehat, sebelum kerja, selepas kerja siap dan masa kerja jugak. Hahaha.. Nampak sangat all time kan. Buat macam tempat kerja tuh kitaorang yang punya. hihi *ketawa sopan.. Alyn ni orang kamek kitak tahu. But she's cute rite? Sopan kemalai gitu tau..Haha *yekerr 

Geng opis ni kenal dari first day. Act, geng ni tak lengkap lagi. Ade la 2-3 yang tertinggal sebab time ni kitorang tak together sangat. Biasa lah, bila time gegirl ni, sang lelaki kurang nak campur kan.


Habis gajah kena buli time tu. Paling tak menahan sume gambar semak muka dia. Bukan kitorang yang tarik dia. Dia sendirik yang menjinjit join  amik gambar. Nampakkan kepintaran dia kat situ :P


Memandangkan opis ade pemandangan yang indah ala Putrajaya ni. Kami pun tolak tepi segala segan malu, amik gambar kat situ. Amik kesempatan la ape lagi kan. Aura bajet model, kiut semua keluar :) Biasalah memasing gila camera.



Amacam, cantik tak ilustrasi atas tuh. Hasil titik peluh selama 2 minit tu menjadi jugakkan. Jatuh cinta seribu kali dengan gambar nih..

Buat Alyn,
Selamat menjalani kerja yang bagus kat sana. Jangan nakal-nakal. Dah frame letak kat meja kerja tak gamba kitorang? Tatap hari-hari tau. Semoga ukhuwah yang terjalin tak terputus macam tu saja. Lastly, jangan lupa baca majalah ujang selalu :P

p/s : Kemain lama simpan entry ni. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post