Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Nuffnang Info : Code adds
Jumaat, 27 April 2012 @ 12:47 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Tadi baru je lepas belek-belek email nih, tiba-tiba perasan ada satu email dari nuffnang yang aku tak terbaca lagi. Adakah new earning untuk aku? Hahaha. Blog ciput macam ni nak earning banyak-banyak? Sekadar mimpi jela. Hukhuk..Okay, berbalik pada tajuk. Aku dapat email mengenai new add codes.

klik untuk tumbesaran

Mungkin ramai dah tahu, mungkin jugak ada yang tak tahu. Aku cuma nak kongsi, mana lah tahu korang ni rajin bernuffnang tapi tak berapa rajin nak check email kan. So, inilah info terbaru. Sila-sila lah tuka ye, nanti pihak nuffnang tak bagi earning baru tahu :P

Sila klik sini 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post