Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Day 1 : Hari Produk JKA
Rabu, 11 April 2012 @ 12:15 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Hari yang ditunggu telah tiba..
Hari produk JKA yang berlangsung selama 2 hari.
Preparation yang sangat la memenatkan, tenaga yang banyak digunakan, dan printer yang dah beberapa hari non-stop printing. Tido pun sangat lah tak cukup.

Kumpulan projek 
Gojess gojess kan.
Hehehehe


Untuk hari pertama ni, aku dan ahli kumpulan projek aku sangat gemuruh, sebab bukan sahaja hari tu adalah kali pertama kami mengendalikan booth pameran, hari itu juga kami perlu bersiap-sedia untuk presentation akhir dengan panel. Berdebar, nervous semua ada. Time tu la sibuk nak buat check list bagi memastikan attachment tak tertinggal, slide lengkap, video berfungsi, penampilan kemas dan macam-macam lagi lah (biasalah kalau gemuruh punya pasal, semua rasa tak lengkap).

So, presentation bermula.



Serius ada rama-rama kat perut aku time tu. Aduh!
Tapi alhamdulillah, tiada soalan yang susah ditanya.
Hehehe
Cuma lain kawasan lecturer lain la kehendak dia kan?
Yang penting kami berjaya mempersembahkan projek kami dengan jayanya.
Selesai juga salah satu syarat aku nak dapatkan diploma ni.
(Yee, Politeknik lambat habis, bukan macam budak Universiti)



Akhirnya selesai, final projek kami selesai!
Leganyaaa!


Cantikkan booth, berkat hasil kerja tangan Mira, Hajar dan Bari'ah :)

Love it soo much!

Untuk hari kedua, kejap lagi lah yee ;p

p/s : Datang time orang tengah present buat ape. Kan dah tengok booth kosong. Hahahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post