Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Hari lahir di tepi pantai
Sabtu, 10 Mac 2012 @ 10:16 PTG | 2 Nota cinta comel disini [s]

Selamat malam buat readers yang belum tidur lagi. 
Dah beberapa hari aku mendiamkan diri, agak-agak korang kenapa yek?
Mestila korang semua tak tahu kan. Sape yang tahu tu memang la stalker yang hebad ;P
Okay, aku mendiamkan diri sebab aku kurang bar dalam statistik kesihatan aku. Hehe
Erti kata orang-orang normal, aku kurang sihat lah. Seperti biasa demam aku begitu degil hendak kebah, sama seperti tuannya yang begitu degil untuk jumpa doktor apetah lagi untuk makan ubat. Haaa, untuk pengetahuan korang semua, aku memang ratu susah makan ubat. Even, ibu sendiri mengakui anaknya begitu kann. Tapi sedegil-degil aku, aku tetap makan jugak selepas ibu memujuk aku dengan kek secret recipe nih. Hahaha demand! Baru tahu kan..

Okay, untuk entry kali ni. Aku nak bercerita tentang program overnight aku bersama kawan-kawan Mina. Program ini sempena untuk meraikan hari lahir salah seorang kawan kepada kawan aku iairu Farah Wahab. 

Mula-mula budak-budak ni panggil Dak Wahab, Dak Wahab. Aku ingatkan la lelaki, rupanya Wahab ni nama ayah dia. panjang oooooo aku, lepas tau perkara sebenar. Hee~

Menu utama untuk majlis malam tu adalah..
Jeng jeng jeng~~


Haaa.. Banyak tak. Siap ade dua kek tau, kek palinggg aku suka yang kat kotak hijau tuh. Bukan sebab kotak dia hijau, tapi rasa dia yang sangat owesome! 

Suppose, malam tu ada majlis menepung tawar si birthday girl ni. Tapi, si tukang plan lupa pulak dekat tepung yang 'disemadikan' sementara kat kawasan berhampiran. Agaknya sampai sekarang birthday girl ni tak tau ape yang patut jadi malam tuh.

Aku sebagai penyibuk majlis, mulanya malu-malu miaww la jugakkan. Actually, sampai pagi aku malu sebenarnya. Yela, bukan lepak dengan kawan-kawan aku kan. Lagipun dorang semua memang dah rapat sangat since sekolah. Haaa, relationship dorang sangat aku respect. even, masing-masing jauh dan ade komitmen masing-masing. Ade yang kerja, belajar. Tapi tetap ade kan masa dalam satu hari sekali setahun untuk altogether macam ni. Cemburu jugak aku tau.. Tira, aku nak kita macam ni jugak :) 

Oh ye, membebel aje kan aku ni. Nah, gambar-gambar mereka :)


See, nampakkan aku segan gila dengan dorang.
Selepas subuh..


Masing-masing dengan muka penat.
Sejukkk tau time ni, menggigil-gigil aku. 

p/s : Tak pernah overnight macam ni. Tapi best jugak :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ulasan:

Blogger tyhafyha berkata...

ihiii seronoknye ..

14 Mac 2012 10:13 PG  
Blogger farah jamil berkata...

Hehe, mesti la.lagi seronok kalau kawan-kawan sendiri..

14 Mac 2012 12:26 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post