Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
My new template!
Rabu, 8 Februari 2012 @ 8:58 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]



Taadaaa! Cantik tak blog aku sekarang?
Inilah hasilnya setelah membulatkan mata kat depan lappy. Serius! Susah main coding nih. Tapi takpe, hasilnya sangat memuaskan bukan? Bagi yang tak tahu, aku menggunakan template blogskin. Blogskin ni tak guna layout, kena pandai main coding. Tapi kalau ikutkan hasil, bagi aku blogskin ni lah yang terbaik!

Ade orang kata blog aku ni ala-ala korean. Tak rupa langsung kemelayuan. Haaa, setepek aku kena. Sebenarnya saje nak tuka mood, dah lama kemelayuan, sekali sekala jadi korean la pulak. Hehe.
Asalkan aku tak lupa diri lah kan ;p

p/s : Dah boleh menerima sedikit demi sedikit :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post