Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Fesyen biar bertempat :)
Sabtu, 11 Februari 2012 @ 2:49 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Just want to share this :)


Hamik kau! Kan dah cakap tak hensem kalau lelaki dressup macam ni. Kan elok kalau proper dressup. Contoh kalau pakai baju melayu ke kan (especially to you ;p) Kan elok kalau macam tu, hensem ape. Bukan susah pun kalau nak hensem :)

Kepada lelaki-lelaki diluar sana, sila amik perhatian. Bukan hensem kalau awak awak semua pakai macam ni (terus tuka awak kan) lagi pun kalau pakai macam ni, kan kotor kat bahagian kaki seluar tu. Dok terseret tanah, lastly jeans/slack yang korang pakai tu koyak. Tak rasa rugi ke, dah beli mahal-mahal lepas tu koyak. Itu belum lagi kalau terseret chewing gum (kalau najis, lagi lah. Ewwww). So, lepas ni. tukar la cara pemakaian tu, tak payah nak style sangat. Lepas baca article kat atas tu rasa style lagi ke pakai macam tu? So, get change la yee.

p/s : Terpanggil nak kongsi benda ni sebab terasa kesian to those yang nak berfesyen tapi tak berapa nak reti. Ulang eh, tak berapa nak reti :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post