Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Ladies Night
Isnin, 30 Januari 2012 @ 12:48 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Oke hari ini update pasal 'kerja gila' yang berlaku malam tadi ;p

Sambil menonton AJL26 yang ditunggu-tunggu menggunakan live streaming (rumah saya takde tv harap maklum yee), saya menggunakan mood saya untuk bercantik-cantik. Lalu terhasil lah beberapa gambar yang boleh dikongsikan bersama kamu semua :)

Untuk makluman, semua baju Sdn Bhd punya, disebabkan takde sebab untuk dipakai time keluar. So, saya jarang sekali pakai pakaian tersebut ;p
Oh ye, lokasi gambar ni, sudah tentu dirumah. Tak mampu lah nak sewa studio. Ini pun dah feeling-feeling white studio taw ;)



Nampak tak feeling blue carpet disitu ;p #AJL26


Yup! Saya memang model *soo pooyoss!*


Last but not least :)


Credit to : Amina Hanna and Nabila Farhanah for being my photographer :)
Love both of you!

p/s : Makeup yang tak terlalu menyerlah bukan? Saya tak reti :(

Tengok je? Comment xde?




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post