Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
ramadhan bufet :)
Isnin, 5 September 2011 @ 8:48 PG | 0 Nota cinta comel disini [s]

entry ni patut nya dah lama aku publish..tapi baru sekarang tertekan botton publish tu..hehe

pada 23 ogos yang lepas, aku menghadiri satu majlis berbuka puasa bersama rakan sekelas (cun tak ayat skema aku ni?)

haha, imacam yang aku cakap kat atas..macam tahun lepas, kelas dka seksyen 2 buat satu majlis berbuka puasa di hotel yang terpilih..

dan hotel yang kami pilih adalah..


Corus Paradise Resort Port Dickson

untuk maklumat lanjut mengenai hotel ni ada kat laman web dia

bufet ramadhan dia sangat la unik sebab dia menggunakan tema kampung boy untuk gerai-gerai makanan dia..
aneka juadah disediakan termasuklah 'chocolate mountain'
bagi penggemar coklat memang lah ini satu tarikan bagi mereka..

tak mahu taip banyak..
tengoklah gambar yang tak seberapa ni..hehe


nampak tak chocolate mauntain tu..







p/s : kemudahan surau dia kurang best..lagi selesa masa berbuka di hotel angkasa walaupun tu bukan lah hotel 5 star..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post