Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
konvoi raya yang lambat
Khamis, 22 September 2011 @ 1:22 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

siapa kata yang budak poli tak puas raya..
aku dapat buktikan walaupun kementerian kedekut memberi cuti pada student..
aku tetap dapat beraya dengan happy nya..hehe

even raya dah nak abis..
"ala, raya kan sebulan" ;p

jumaat 15 sept bersamaan hari Malaysia..
kami menggunakan cuti yang ada ni untuk round KL untuk beraya dirumah kenalan masing-masing 


sebenarnya jalan beraya ni takde la plan sangat..
ni pun main terjah rumah mane yang sempat..
jemputan-jemputan rumah terbuka pun tak dapat datang gara-gara tuan rumah jemput last minute..
harap maaf lah ye..

oke..
1st kami bertolak dari Psoh 1, N. Sembilan iaitu rumah mira yang sangat best tu..hehe
kemudian tiba di Bangi untuk rumah yang kedua pulak..
sambil tunggu kawan kami untuk solat jumaat, kami pun sempat lah jugak merayap keliling rumah kat bangi tu.. ;p
btw, semasa dalam perjalanan hampir ke Bangi..ada satu kejadiaan yang sangat tak diingini telah berlaku..
myvi hitam mira eksiden yang dipandu oleh saya.. serius, sangat takut! tapi alhamdulillah semuanya telah settle..

selepas itu, kami bergerak ke Bdr Tun Razak pulak..




gambar yang lawa-lawa ade kat uma kat Bandar Tun Razak je..
hehehe..
*padahal amik gambar kat sini je kan
rumah-rumah yang lain langsung lupa nak snap-snap
al maklum lah..best sangat uma tu..hik hik hik

selepas tu bergerak ke rumah saya :)
walaupun takde gambar tapi.. fun lah jugak..hehe
puji rumah sendiri la pulak kan :)

akhir sekali, kembali ke rumah mira..
walaupun sampai pukul 9 malam dalam keadaan penat..
tapi raya la jugakkan :)


p/s : raya kali ni ade kurangnya...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post