Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Ramadhan terakhir di Poli [Day 3]
Rabu, 3 Ogos 2011 @ 6:57 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

kejap je dah tiga Ramadhan..
tapi hari ni merupakan hari pertama puasa aku (wink wink)

macam biasa lah, bila berpuasa aku mesti mengidam itu ini sambil terbayang-bayang menu tersebut (yum yum)
sebelum ni, bila aku teringin makan sesuatu makanan mesti ibu aku dengan rela hatinya masakkan untuk aku (mum, your's cooking is the BEST!), tak kesah la benda tu susah atau pun senang..
sekarang ni, aku kena berdikari sendiri.. bila teringin sesuatu kena lah beli sendiri mahupun masak sendiri..
hari ni, aku teringin sangat nak makan tapai pulut dengan kerabu mangga..




agak-agak dapat ke tak?
nak masak sendiri...
takdo la den retinyo (bahasa negori yang tak berapa negeri)

p/s : tadi baca entry pasal En.tangkap bola a.k.a Khairul Fahmi dah putus tunang.. terkejut jugak bila baca..walau apapun puncanya, hope mereka akan lalui dengan hati yang tabah :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post