Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Ramadhan terakhir di Poli [Day 7]
Ahad, 7 Ogos 2011 @ 10:28 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

hari ni memang mencabar kesabaran aku..
sebab ade orang buat aku hilang sabar dengan kelangsian dia..
oke, abaikan..tak baik mengumpat di bulan Ramadhan
dah la tadi kurang pahala puasa..ish ish ish

okey..kita teruskan dengan diari ramadhan ni..
hari aku pulang ke rumah sewa dengan hati yang berat, memandangkan minggu ni sangat la pack dan menguji ketahanan aku menghadapi tekanan..
assignment, quiz, test, perentation sedang memanggil manggil aku tu..

ibu pulak seperti biasa bagi bekalan berbuka yang aku rasa boleh tahan sampai waktu bersahur..
sebab banyak sangat sangat..
aku tengok bekalan dari ibu prince pun dah macam untuk sebulan punya bekalan..
penuh tupperware besar dengan kuih dan kueytiaw..
btw, "wahai mothers-in-law to-be..kuih ibu sangat sedap!"hihi

p/s : tadi ade accident, kereta masuk gaung..takut kot..tapi gaung tu tak dalam, agaknya pemandu selamat. hopefully..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post