Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Ramadhan terakhir di Poli [Day 6]
Ahad, 7 Ogos 2011 @ 10:02 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

 hari ini aku dapat bersahur dan berbuka bersama-sama dengan family :)
sangat seronok!
sape yang tak suka bila ibu kejut pagi-pagi then makanan sahur dah tersedia kan..
bukan tak nak tolong tapi dah tak dimintak tolong, nak buat macam mane kan..
lagipun da buat shift da..
time berbuka aku masak..sahur ibu yang masak..hehe

time berbuka pulak..aku masak ikan masak lemak cili api
seedaappp..
(masuk bakul angkat sendiri la pulak :p)

rasenye tu aje cerita untuk puasa yang ke-6..
nothing interesting but super happy for me :)

p/s : nampak gayanya aku dah over study struktur, thats why segala formula tercampur aduk..haih..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post