Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Ramadhan terakhir di Poli [Day 5]
Jumaat, 5 Ogos 2011 @ 10:12 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

semalam sangat hard buat aku..hari ni pun sangat memberikan tekanan untuk aku..
thanks to prince dan kawan-kawan yang memberikan nasihat dan jenaka yang buat aku tak lemah menghadapi tekanan ni..

okay, 
Ramadhan yang kelima ni, aku berpuasa macam biasa cuma aku kurang tidur dan kurang tenaga untuk memulakan hari..
ini semua gara-gara proposal yang dah dihantar petang tadi..
dan gara-gara proposal tu jugak, aku terpaksa menghadapi 2 quiz tanpa persediaan dan terlewat datang ke kelas.
"thanks Pn sebab tak denda kami or tak halau kami dari kelas :)"

Alhamdulillah, aku dapat jawab semua dengan lancar..
walaupun mata ibarat ada pemberat, aku gigihkan jugak la datang ke kelas dengar teori selama 2jam..

hari ini jugak, aku akhirnya dapat jejakkan kaki ke Pandan Indah..
alhamdulillah..
terubat rindu pada ibu yang tersayang..
"sedap masakan ibu hari ni :)"

besok nak suruh ibu buat kerabu mangga lah..hehe 

p/s : hari ni pertama kali singgah bazar ramadhan kat padang MPAJ..boleh tahan ramai..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post