Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
tag yang dah lama tersimpan..
Jumaat, 1 Julai 2011 @ 6:28 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

 sebenarnya tag ni dah pun lama tersimpan kat dalam draft..tapi aku bole pulak terlupa nak update..hehe
sorry Tira 'ter'lambat jawab tag kau Photobucketbuat muka cute untuk meraih simpati
*agak-agak dapat tak?

1. Nama penuh anda dalam Kad Pengenalan Malaysia
Seperti yang tertetera pada IC comel warna biru tu, Siti Norfaraheen Binti Jamil.
maksud nama aku kat atas ni,
Siti = gelaran bagi perempuan
Norfaraheen = cahaya kegembiraan

maunya aku happy sepanjang life aku, sebab orang selalu doakan aku macam tu walaupun hanya dengan panggil nama :)

2. Status anda sekarang
Agak-agak? takkan tak nampak kat left side ni.kalau takde sila scrool up/down sampai jumpa..tak pun ada jugak kat entry ni .
*tapi amaran keras! entry tu mengandungi ayat yang sangat-sangat la jiwang-jiwangness..

3. Pendidikan anda setakat ini
diploma kejuruteraan awam


4. Anda menggunakan pencuci muka apa?
clean n clear..ala yang warna biru tu..


5. Perfume yang menjadi pilihan hati anda
ade banyak..antaranya :
Envy Me by GUCCI
Secret Wish Magic Romance by Anna Sui
Crystal Aura by Avon



6. Shampoo pilihan hati anda

7. Gel mandian pilihan anda

baru je mencuba, tak tahu sesuai tak dengan badan..
tapi bau wangi tau..

8. Sentimental Item value pleaseeee
too many..tapi yang paling penting..
of coarse my c3

 c3 ni ade sebab yang istimewa..nak tahu jengah la kat entry ni
my 1st lappy!


9. Perasaan jawab tag ni?
tak de perasaan..hehe


10. Siapa yang anda ingin TAG?
semua yang membaca entry ni..


*nampak sangat malas nak update hahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post