Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Bruno Mars vs Jeremy and Justin - The Lazy Song
Khamis, 28 Julai 2011 @ 1:21 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]


lama sudah tak update ini blog..
getting busy this month.. busy ke? hehe
actually, banyak je nak kongsi kat blog ni tapi my external tertinggal kat Ampang..
so, terpaksa lah hold dulu entry entry tersebut..

btw, i just found out this little cute video..
hope u all enjoy :)




p/s : best dapat balik PD, tapi tekanan dengan Projek Case Study


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post