Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
imej baru untuk blog :)
Ahad, 12 Jun 2011 @ 9:14 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

*Jeng Jeng Jeng...Taadaa!

amacam? perubahan baru dalam Blog Ruangan mata Boolat ni.. oke tak?
ni lah hasil selepas godek itu ini..

kenapa pink?
saje-saje..sebab selama ni aku susah nak terima pink dalam life aku..so sekali sekala bermood kegadisan yang feminin..

credit to : blog biyharif yang banyak membantu
*link ke blog ade kat blog list oke :)

chearleading for her please..
*treengggg (ala-ala drummer giteww)



bila tengok balik..macam blog budak-budak pulak..ahhh! pedulikkan lah..asalkan aku suka!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post