Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
being baby sister 1
Rabu, 1 Jun 2011 @ 3:26 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

Assalamualaikum,
aku sihat hari ini, korang sihat..hari ni aku jadi baby sister lagi..


lalalala.. ok bai

Photobucket
  mesti ada yang bengang macam kat atas ni..hehe

oke actually aku nak share cerita pasal hari aku sebagai baby sister..

tengoklah apa aku buat dengan si kecik molek Nur Syafiqah Maisara..


hahaha..balik ke zaman kanak-kanak..Photobucket


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post