Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
irine dah nak kahwin kot :)
Rabu, 25 Mei 2011 @ 10:16 PTG | 7 Nota cinta comel disini [s]

Assalamualaikum..

hehe..korang mesti tertanya-tanya kenapa aku buat tajuk macam tu..mesti ada yang kata "eh farah ni kenal ke dengan Irine?", "asal farah amik tau pasal Irine ni?" dan lain-lain lagi lah..untuk tak merunsingkan korang semua..sebenarnya aku adalah salah seorang fans adik Irine ni..ngeee ;D dari entry first dia yang comel-comel tu..sampai entry dye yang berseri-seri aku baca tau..haha dan disebabkan penangan adik Irine ni, aku banyak kenal lagu-lagu indon yang sangat lah merentap perasaan..hehe *sebenarnya banyak terpengaruh nak jadi model macam dia..hehe

oke, berbalik pada tajuk kat atas tu..act, aku tertanya-tanya..cik Irine kita tu nak kahwin or nak tunang..sebab setiap entry dia mesti berkaitan wedding..tapi..dia muda lagi..takkan lah dah nak kahwin..paling-paling bagi la akak Farah ni kahwin dulu :(

hehe..ayat gatal kat atas tu ignore kan..

kalau korang bukan pengikut setia cik Irine..boleh berkunjung ke blog beliau

dan pastinya entry dia sangat best kan :)
lagipun sapelah yang tak kenal Irine ni, dah banyak kali masuk paper, magazine ect..

jom jengah entry baru beliau

see, tajuk dia pun dah macam orang kira hari nak kahwin..
ape-ape pun tahniah lah kat cik Irine.. :)

 cik Irine yang berbahagia dengan si dia tercinta :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Ulasan:

Blogger Syaza ♥ berkata...

sgt jeles sbnrnye die nk kwin dulu.. huhuhu. hehehe.. tp tapelah.. dh jodoh die utk kwin dulu.. hehehe..

26 Mei 2011 11:15 PG  
Blogger farah jamil berkata...

memang pun..tapi kan..hensem kan calon husband dia..i loike! :)

hope aku pun dapat macam ni..hehe

26 Mei 2011 6:23 PTG  
Blogger Syaza ♥ berkata...

aik?? cik abg kamo tuh pon encem jgkk.. hehe.. nk jgk kawinnnn! hahahahaahha. :D

26 Mei 2011 6:57 PTG  
Blogger farah jamil berkata...

hehe memang hensem :)
tak sabar jugak..

27 Mei 2011 12:34 PG  
Blogger Syaza ♥ berkata...

yelah.. dh nk msok 2 taun.. knl dh 4 taun lbih.. sush hati wooo kalo lme2.. hahahahahahaha.. :D ok... abaikn ape aku ckp tuh.. hahaha.

27 Mei 2011 1:05 PTG  
Blogger farah jamil berkata...

hehe..tak saba betul twin aku niyh..

27 Mei 2011 1:58 PTG  
Blogger Syaza ♥ berkata...

tgh saba lah nih. hikhikhik. :D

30 Mei 2011 1:10 PG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post