Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
geram!!
Sabtu, 14 Mei 2011 @ 8:32 PTG | 3 Nota cinta comel disini [s]

Asssalamualaikum..
akhirnya dapat jugak aku bukak blogger ni selepas dia buat perangai sejak-sejak ni..
tapi pe yang buat aku sangat G.E.R.A.M
salah satu entry aku hilang!
entry yang terbaru pulak tu..damn!
serius aku takde mood nak tulis balik entry tu..so, sape-sape yang dah baca tu memang rezeki lah kan..




p/s : pernah dengar Digi menawatkan kadar murah untuk pengguna facebook tegar? nak tahu lebih lanjut tekan la ini :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Ulasan:

Anonymous syahnabil@duitcyber berkata...

Dengan Pengalaman yg ada,saya rasa sudah sampai masanya saudari bertukar kepada domain dan hosting sendiri...tak perlu bergantung kepada blogger...bukan ape dik,bila kita guna kemudahan yg orang bagi kena sabar laa....hehe..

15 Mei 2011 9:58 PTG  
Blogger Zainal berkata...

salam...

sama la saya...satu entri ilang...komen visitor untuk second latest entry pun ilang...hadoiiiiii....


jom terjah entry second latest saya kat sini

17 Mei 2011 1:10 PG  
Blogger farah jamil berkata...

shahnabil : memang la, tapi tak reti nak buat domain sendiri..saya ni budak baru belajar :)

zainal : yeke? same jela nasib kte kn..

18 Mei 2011 8:18 PG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post