Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
senyum tak nampak gigi :)
Jumaat, 4 Februari 2011 @ 5:09 PTG | 3 Nota cinta comel disini [s]

seharian beraya cina di alam mimpi akhirnya aku melayari alam belog yang penuh fana ini..ahah. aku mula menyepet merepek. 

aku baru je lepas menyibuk kat belog orang sambil  ambil tahu isu semasa pasal diri dorang. haha sungguh PENYIBUK! apa aku kesah :) then, aku terbukak belog aku yang comel lotei ni, aku dapati..
dengan melompat-lompat jugak aku membaca cbox ni, ahah.. ditag, ehem contest senyum tak nampak gigi.. uhu...



more info, click here :)


mari kita godek-godek folder picture kat lappy ni..

iyah, jumpa jugak akhirnya..
eh, ini nampak gigi lah, lain lain..
ini muncung muncung. hehe

oke, ini serius. tak main main dah ;p

nak tumbuk ke nak senyum^^

si hitam manis kembali


sila cakap aku comel..
hehe
apa tak comel?? dush dush
lempang laju laju baru tahu :))
oke last but not least :)


 close-up smile without teeth (",)
* entry tak nak pendek pendek. puas tak mata tengok gambar aku nie..hahaha

sila join contest ni yee (sila baca dalam nada berbau ugutan ;p)

::cik tira::
::cik nana::
::cik sue::
::cik mira nisa::
::cik aishah norzilan::

Label:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Ulasan:

Blogger muas berkata...

cantik,.thanx ya join segmen muas!wink,.wink,.

5 Februari 2011 5:19 PTG  
Blogger farah jamil berkata...

ur welcome to the club ^^

5 Februari 2011 8:35 PTG  
Blogger Syaza ♥ berkata...

sangat comel! ;)

5 Februari 2011 10:31 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post