Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
hati berbunga riang bagai disiram-siram dengan baja
Ahad, 6 Februari 2011 @ 11:55 PTG | 1 Nota cinta comel disini [s]

Apakah tujuan atau motif aku untuk membuat title entry seperti diatas, pasti korang tertanya-tanya kan. sila baca entry sehingga habis. baru kalian tahu apa yang ingin aku sampaikan :)

sila enlarge kalau tak nampak^^
 jangan tengok muka aku yang comel ni..
tengok kat side bar tuwh
ala yang 'mari kira-kira masa' tu
dah jumpa?
we're couple = 1 year

teruja aku, akhirnya masa yang dinanti telah tiba, 06.02.2011

 
setahun yang lalu aku secara rasminya menjadi mrs. apiz a.k.a princess dalam hidup prince :)


seperti yang dirancangkan dan dijanjikan..
aku dibawa oleh my beloved prince ke Sunway Piramid untuk makan di Kenny Rogers
dia belanja, bak kata dia, "lelaki yang patut belanja perempuan"
tapi bukan sharing is caring ke? :)


segala check list telah dilengkapkan :)
harus bersiap sedia sebelum bergerak kan, semua tu aku da siapkan sehari sebelum hari memori land kami (hari ini)  *agak-agak ada gaya terOVER exited tak ;)

oke, malas nak cerita panjang panjang, sila cuci mata dengan gambar-gambar yang agak tak berapa nak keterlaluan di situ yee ;p


peace no war :)

minum dengan khusuk di siteww

alala, malu malu miaw pulak ;p

fokus fokus..
nak suap?

 sila perhatikan betul betul yee
gambar diatas aku gemok, dan dibawah kurus sikit..
haha, tertipu disitu..
tapi, yang mana ori?
fyi, dua dua ori..haha 



last picture, ala model di siteww :)



special thanks to:
miss syaza miera yang bersusah payah menolong aku menyediakan baju yang membuatkan kecomelanku terserlah.. auww auww..


baju ini adalah dari pre-loved dekat blog syaza.
banyak baju-baju cantik yang ada kat sini..
untuk ke sana 
*ada gaya seperti promoter tak? :)


Label: ,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Ulasan:

Blogger Syaza ♥ berkata...

sgt comel bju kamo lah! comel...
sweet sgt bile kamo pki.. hahaha. congrats utk setahun dh relationship korg.. :)

*thx promote my pre-loved. hahaha. :Ds

7 Februari 2011 12:54 PG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post