Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
berjimba di satu hari :)
Rabu, 23 Februari 2011 @ 10:05 PG | 2 Nota cinta comel disini [s]

selamat pagi readers :)

pagi di ofis :)

seperti yang dijanjikan, aku manusia yang berpegang pada janju janji oke. hehe..

*sape yang tunggu entry kau ni farah, non readers nak dengar cite ko ni..
suara kecil terngiang-ngiang di kepala aku. huahuahua.
pedulikkan.. my blog my rule kan :)

oke, readers..
selepas je aku bersakan-sakan membelek my baby C3. prince teruskan perjalanan kami ke Ikea untuk mengelibak di sana.. apa itu menggelibak? sila buka kamus remaja zaman kini yea. kamus dwibahasa, oxford ke takde okeyh..
*stop joking ~

buat yang pertama kali menjejakkan kaki di kawasan Ikea seperti aku akan melopongkan dan memuncungkan mulut sebab kagum akan tempat tu.. yela, kat sana ada dalam lebih kurang 3 bangunan yang disambungkan dengan satu jambatan yang boleh semua orang lihat kalau lalu kat situ. so, ini bermakna. tempat tu sangat besa!!


oke, ini adalah gambar ehsan dari incik google :P

ha, kat gambar tu ade jambatan yang menyambungkan ikea dengan the curve:)

mulenye aku ingat prince nak ajak aku bershopping kat ikea. pe jadah nak shopping perabut ni, dalam hati aku berkata.. rupanya, ikea ni tempat shopping baju, kasut dll pun ade.. macam mall lain jugak.

then, kitorang makan tengahari kat restoran ....... (aku dah lupa :P)
kitorang pilih seat yang bersebelahan kolam ikan koi, baru romantik..hehe

tengok la tu. masing-masing bz dengan C3, biar aku sorang-sorang :(
kat situ dapat sup percuma tau :)

senyum puas selepas dapat sup :)

lepas makan, kitorang jenjalan kat the curve..
then, jumpa kedai haiwan..
adik aku teruja sungguh bila ternampak kedai ni, siap tarik tangan aku sampai dengan pintu tu *okeyh,itu tipu..hahaha
adik aku teruja tapi takde la sampai tarik tarik tangan aku tu.. samapi je kat sana adik aku sebok nak cari kucing..puas pusing satu kedai at last kami jumpa jugak.




malangnya, kucing tak mengiaw comel, tapi tidur dengan comelnya..
kiut pulak aku tengok kucing ni tidur..


then bergambar,gambar kat depan pintu kedai haiwan tu, lagak macam pelancong walaupun muka orang tempatan..hahaha












haha.. end story.. apa yang korang tengok tadi, tu la muka muka orang tengah bergumbira dengan handfone baru..wawawawawa














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ulasan:

Anonymous afique berkata...

KUCING! aku suke sangat doh dengan miaw. comel sangat sangat. =)

23 Februari 2011 2:52 PTG  
Blogger farah jamil berkata...

comel kan :)
lagi lagi persian cat yang bulu kembang ala rambut allycats tuwh..

23 Februari 2011 3:56 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post