Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
nak memenangi hati si dia ?
Ahad, 16 Januari 2011 @ 4:04 PTG | 2 Nota cinta comel disini [s]

nak tahu bagaimana untuk memenangi hati si dia.? dibawah tersenarai tips-tips yang boleh kita kongsikan bersama...

tips pertama
senyuman salam perkenalan :)
tips kedua
selalu terserempak/muncul tanpa diduga

tips ketiga
mempunyai minat yang sama

tips keempat 
mempunyai citarasa yang sama

tips kelima
pemerkan kasih sayang dan kebaikan

tips keenam
tawan hatinya dengan lakukan apa yang dia suka

tips ketujuh
buat dia cemburu dengan rapat dengan kawan lelaki yang rapat dengan dia

tips terakhir
jauhkan diri dan buat-buat jual mahal..


dengan tips-tips diatas si dia pasti akan menjadi milik kamu.. tapi, puaskah anda semua sekiranya terpaksa hipokrit menjadi orang lain semata-mata untuk mendapat perhatian daripadanya. kalau kita memulakan sesuatu hubungan dengan penipuan, nanti akhirnya juga akan diakhiri dengan penipuan juga. bukan kah lebih indah sekiranya seseorang menerima kita seadanya, tanpa alasan dan cuba memahami dan menerima setiap kesukaan dan keburukan kita tanpa kita perlu berpura-pura menjadi orang lain. cinta sejati akan datang tanpa diduga. cinta juga tak bermakna untuk memiliki, jika kamu cintakan dia, lepaskan lah dia dan sekiranya dia kembali kepada kamu maka dialah cinta yang kamu cari selama ini.


"cintailah mereka yang mencintai kamu, nescaya kamu akan bahagia.."


*tips yang sekadar untuk suka-suka ^^

Label: ,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ulasan:

Blogger RuHa berkata...

tips ni menjadi ke..? hehe..

19 Januari 2011 1:31 PTG  
Blogger farah jamil berkata...

mungkin..
belum pernah mencuba..
apa kata kamu try..
kalau da dapat result, kongsi-kongsi la kat sini,,^^

19 Januari 2011 4:13 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post