Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
bosan.. sape nak keluar dengan aku hah!
Selasa, 18 Januari 2011 @ 3:10 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

aku curi-curi online lagi kat office..^^ bosan kot kat sini, bukan buat ape pon.. kerja kat sini sangat sikit, jarang betul aku betul-betul buzy..(banyaknye betul..hahaha) so, disebabkan aku tak ade keje ni, aku blogwalking la, then aku tengok update kawan baik aku nye blog.. bestnye dia dapat tengok cerita khurafat, aku? tah bila nak tengok, sangat ketinggalan bukan? ):  tahla, fed up aku,da tiga minggu aku dapat perintah berkurung untuk tak keluar dengan kawan-kawan even with my prince.. untuk kesalahan yang aku sendiri tak dapat pastikan..hahaha. degil ke aku ni?  disebabkan aku tak dapat hangout dengan kawan-kwan, aku jadi gian nak jalan-jalan.. konfem nanti aku keluar tak cukup sehari, nak lepas gian punya pasal..haha..(aku merepek lagi)

bila aku dapat keluar ni, sungguh bosan sebab tak dapat keluar.. tahu tak! (tiba-tiba nak marah orang pulakkan)
nasib ko la tipah, sabar jela...(",)

Label:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post