Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
perasaan berkasih sayang yang.....
Sabtu, 25 Disember 2010 @ 5:04 PG | 1 Nota cinta comel disini [s]

hai readers.. Korang pernah tak rasa disayangi, dicintai dan dikasihi ? Aku pernah, dan insan teristimewa yang telah dan sentiasa menyayangi aku iaitu my hansome prince, MUHAMMAD HAFIZUDDIN. Aku sangat beruntung kerana dia sanggup melayan dan bersabar melayan kerenah aku yang agak manja, degil dan tersangat childish ala manje-manje giteww. hehehe.






Act, aku sebenarnya bukan nak update entry pasal my forever man ni. Tapi nak share kisah aku ketika mangalami cinta-cintun monyet. hehehee. Korang pasti pernah melaluinya kan kan. Semua mesti pernah, tak kesah la dibalas atau pun tak. Aku pernah bersuka dan berkasih dengan seseorang sebelum prince, dan pernah jaga aku suka tanpa berbalas, maksudnya senyap-senyap la.. Yela, mana tak nye, lelaki yang aku suka tu, sangat la popular sebab pernah terkenal pada suatu zaman muda-muda tu. Tapi semua tu hanya sementara je, sebab......banyak sebab la. Ada yang aku kecewakan lelaki tu, aku hilang rasa suka yang menggila tu, dan aku ditinggalkan. Aku pernah hadapi frust tau, tersangat frust. Sampai effect pelajaran aku la, nasib baik aku sedar sebelum peperiksaan penting iaitu SPM. Kalau tak, lagi la haru result aku.

Ibu pernah pesan, "along, jangan terlalu rapat sangat dengan lelaki, setakat jadi kawan belajar je. Ibu takut along nanti akan kecewa." Tapi mase single and frust je aku ingat pe kate-kate ibu ni, sebab bila kita bercouple-couple ni. Satu perasaan memberontak akan timbul bila seseorang yang lain mengutuk si bintang hati atau menghalang hubungan tersebut. Aku cakap melalui pengalaman je, mungkin orang lain pendapatnya lain-lain.


 Dulu, aku pernah menaruh perasaan kat senior yang kelasnya betul-betul kat sebelah kelas aku. Macam gila bayang la jugak waktu tu, sampai siap tinggalkan surat kat bawah meja senior tu dengan identiti rahsia. Tiap-tiap hari jugak la aku perhatikan sia setiap kali dia lalu kat kelas aku, paling aku suka bila dia pergi ke bilik Lukisan Kejuruteraan. Paling lama dapat tengok dia. Gila kan. hahahaha. Sampai la aku terKANTOI dengan dia. Malu jugak la aku time tu. Tapi tu sume cerita lama, time zaman nakal-nakal menggedik. Sekarang da tak macam tu, spy dekat my chenta hati/bintang hati/boy a.k.a prince je. Tak mau orang lain da. hope, aku dapat bersama dia hingga ke hari tua. Doakan kami yee..


............................................................................................................................


oh ye, tadi time search lagu, aku terdengar lagu cinta antara benua. Sedap la pulak, meh dengar meh. Lagu ni ditujukan khas untuk prince. Lagu ni macam kitorang sekarang, antara benua yang menjarakkan kami berdua. Kitorang da lame tak jumpa, sebab masing-masing bz dengan praktikal dan jadual masing-masing. Sangat-sangat rindu kat prince. 










"b, walau kita jauh. Syg tetap sayangkan b tau"

Label: ,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Ulasan:

Blogger Tihara berkata...

singgah sini..nice blog ;)

27 Disember 2010 11:08 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post