Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
keinginan dan keterujaan ku
Sabtu, 25 Disember 2010 @ 5:39 PG | 0 Nota cinta comel disini [s]

entry yang singkat, tujuan semata-mata nak tunjuk.........
>
>
>
>
.......................ni..



sila perhatikan pada petak yang ditan da tuuuu


 amacam...hehehe..agak teruja lah kan..
walaupum mungkin orang lain da ade lebih dari ni..
tapi tak menggugat aku punya teruja ni, sebab ni ade kat blog aku..
wahai blog, aku sayang kat kau tau..muuaahh !




disamping itu, ni la my dekstop..cantek tak cincin and rantai tu..
itu idaman aku tau..
nak kumpul duet banyak-banyak bli dua benda ni..
dan tanpa dilupai...

swift aku yang tersayang..
teringinnya aku kat kau..
teruja tau bila aku jumpa kau..
hope satu hari nanti dapat laaaa 

Label: ,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post