Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
you're beutiful....
Khamis, 21 Oktober 2010 @ 6:45 PTG | 2 Nota cinta comel disini [s]

sape yang suka tengok cerita korea??? angkat kening semua...hahaha..kalau ade yang suka..mesti tau cerita boys over flowers kn..sanagt best cerita tuu...tapi selepas beberapa cerita, ade satu cerita ni..memang sama best macam boys over flower..cerita you're beutiful...


hensem tak???ni la boys yang sangat hensem dalam cerita ni...macam dalam cerita boys over flower jugak 3 laki 1 perempuan..

sangat best cerita ni..pakwe-pakwe kat dalam cerita ni pon hensem-hensem...

contohnya jeremy yang sangat cute ni...


scene yang paling suka tyme dye confius tentang go mi nam...kelaka gle..hehe
part paling sedih mase dye dapat tahu tentang perasaan go mi nam..

yang ni pulak shin woo (macam malaikat palindung la dalam cerita ni..)
hensemkan...
dye sangat baik...nak ade oppa macam dye lah..hehehe

yang ni pulak my beloved hero dalam cerita ni..hwang tae kyung.
comel kan...dalam cerita ni, dye tegas..xmo senyum pon..
tapi ade satu scene ni, dye senyum sangat lah comel...hehe

wah...cute kan...
macam baby...hahahaha

yang last skali ni, heroin dye...go min nyu / go mi nam...
ni la dye...comel, lurus dan sangat suka menangis..hehehe
hyung-nim ske panggil dye pig-rabbit..
sebab dye suka buat hidung pig bila terasa dengan hyung-nim..
and hyung-nim ni tak suke rabbit..so, dye suka la gelarkan si mi nam ni rabbit sebaba asik kacau dye je..hehe
soooo sweettt..
(teringin jugak dapat teddy macam kat atas tu..tapi taknak la ade idung pig..tak comei..)

saya cadangkan sape-sape yang belum tengok cerita ni..tengok la..sangat best..lagu-lagu dye pon sangat best..meleleh jugak lah tengok..hehehe

by,

Label:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ulasan:

Blogger Stupidot :) berkata...

Hahaha. Memang guys dari korea ni hot-hot! hahahaa, mencair kann. :)

Saya salah satu peminat Boys over Flower tu. Menyentuh hati kan? ^.^

24 Oktober 2010 6:27 PTG  
Blogger farah tetomei =) berkata...

tahu takpe..cair macam salji tyme masuk musim sejuk..hehe

betul2..nak jadi macam jan di..dikelilingi bodyguard yang hensem2..

25 Oktober 2010 7:22 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post