Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
selamat hari jadi!!!(burfday party)
Rabu, 20 Oktober 2010 @ 11:49 PG | 4 Nota cinta comel disini [s]

mari berehat beramai-ramai..hehe..kelas batal lagi..ari ni kelas ade satu je tu pon SATU jam je..atoi~ kalau ta nak pegi bole tak...eh, mane bole..nanti kene repeat..susa wooo..tadi pegi makan sarapan kat kedai roti canai sedap...kenyang sangat sebab balun sekali 2 keping..hahahaha..gemok suda..thanks to mina sebab sanggup sponsor pengangkutan kami..

oke2, tujuan nak tulis entry ni bkn nak cite pasal ape yang berlaku hari ni..tapi nak story pasal ape yang berlaku di party burfday 3 orang yang saya gembar-gemburkan kat entry yang lepas..huhu..party ni diadakan pada hari sabtu bersamaan 16 oct 2010..diadakan di taman lake garden, seremban..sebenarnya..saya tak pegi pon atas sebab-sebab yang tertentu..walaupun saya yang plan sume ni...oke2..tak pegi so tak tau ape yang jadikan..tapi dari gambar korang sume mesti da bole tau ape yang terjadi mase party tu...

ni la burfday gurl kita....mina, biha, mira..

kek burfday..(cheese cake)yumm3 ;p



antara mereka yang hadir...

burfday boys..adi, haziq, khairel



semestinya saya sangat jeles bila tengok gamba-gamba ni..tah bila lagi dapat sambut burfday dengan kawan-kawan...tak pernah kuddd...

by,





note: ta sabar nak tunggu jumaat ni...

Label: , ,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Ulasan:

Blogger `Sweet Sour` berkata...

aihhhh..sedaaaapppppnyer kek !

20 Oktober 2010 1:43 PTG  
Blogger farah tetomei =) berkata...

yupppppp..mesty la sedap
cheese cake lg..(meleleh da ni..)hahaha

21 Oktober 2010 8:14 PG  
Blogger afraliza berkata...

hepi bufday..semoga pjg umo & murah rezeki...

22 Oktober 2010 8:47 PTG  
Blogger farah tetomei =) berkata...

happy bufday kepada mereka...saya belum lagi..still young..hahaha

25 Oktober 2010 8:02 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post