Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
ramadhan datang lagi...
Khamis, 12 Ogos 2010 @ 3:32 PG | 2 Nota cinta comel disini [s]

salam ramadhan...
semoga puasa tahun ni penuh...xmo ganti2 lagi...
tapi kalu da diberi cuti, gunakan la sebaik-baiknya bukan?hehe


tapi, tak de la sampai macam kat atas ni...tabiat makan saya masih boleh diterima oke...
ini melantak namanya..agaknya macam ni la orang kalau berbuka puasa..
makan macam tak jumpa makanan setahun..opss sori bagi yang terasa ;p


bulan puasa ni ke na tahan nafsu...
bukan saje kne tutup mulut rapat2, malah kne jaga mulut dari mengumpat, jaga mata, telinga sume la..
dalam bulan puasa ni pun kne pertingkatkan amalan sedekah, ibadah, terawih..
kumpul pahala banyak2..nasihat nie khusus pada anda wahai si farah..(nasihat diri sendiri :))



alhamdulillah, hari ini habis sehari berpuasa...
dapat la berbuka dengan GCB mcD...slrupp..sedap2..hehe
tapi malam ni tak dapat nak jalankan ibadah terawih, diatas sebab2 yang tak dapat dielakkan..tape2..esok kan ade...
(bilakah kamo nak insaf wahai si farah...;p)

hurm, tadi belek2 gamba kat lappy saya ni...tetiba nampak la pulak gamba2 tyme kat kelas..
gamba2 ni tyme kami tenga boring2 dan mata cuba utk menahan diri..hahaha
maaf jika gamba tak di sensorkan...hehe


sempat lagi berposing...padahal lecturer kat depan..heee
mmg keje saya mengsnap2 gamba mereka ni..




tyme ni kelas english...madam tenga bz amek attendent..so, ape lagi...
kat DK ni sangat sejuk n sedap tok tido..hehe


tengok jari mina...
nila antara kerja2 kami bila penyakit 'boring' datang menjelma..;p




sewaktu menunggu lecturer...
tyme ni kami tak berjanji oke...memang da tersama...
sehati sejiwa la katekan...hehehe


owwhhh...muka yang sangat comellll...hee
perasan sendiri...sape lagi nak puji, kalau bukan diri sendiri..hahaha
muka yang agak keanak-anakan...awet muda la katekan...walaweh...haha



muka mereka2 yang boring mendengar lecture 'menglecture' hahaha
sampai menongkat-nongkat dagu bagai...


ini memang tak boleh dicontohi ye adik2...
heee..maaf la gambar anda berdua terlepas kandang...


ini lah jijie zuhara..cantek bukan??
chinese look dlm klas kami...
jie..suka la muka kamu yang comel ni..hehe

ni la tia n atikah nasaha...
mereka periuh kelas kami...
gelak sampai satu belok denga..
bile due-due boring, masing2 conteng-conteng baju mereka masing2...


kelaka kan gelagat mereka...sebenarnya banyak lagi..tapi takut la entry ni meletup sebab over load gmba ;p
warghhh...da ngantuk...maw tido dulu...
cau cin cau..
dada didi dudu
tata titi tutu
bubye..
....sudah2 bape banyak bye2 ni :*))
kemengantukan ZzZzZzZzZ,
note: nak tunggu sahur...mari2 makan sahur...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ulasan:

Blogger suestrella berkata...

rindunyeee :(

12 Ogos 2010 5:42 PTG  
Blogger farah tetomei =) berkata...

tape2...sem dpn kamo disini lagi...
tp kita tak jumpa la :((

12 Ogos 2010 6:11 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post