Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
891 !
Ahad, 1 Ogos 2010 @ 9:19 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

assalamualaikum,

hai kawan-kawan..lame kita tak bersuakan..haha..
hari ni saya nak menghidangkan kamo semua tentang cerita saya yang tak berape nak bes nie...


tajuk: hari pertama keluar bersama geng 891(no. rumah kami)..

sempena meraikan ayong liza berbuka puasa..
kami turun ke pekan pd untuk makan di lua..
masing-masing agak exited untuk makan kat pd..
pilih punye pilih tempat, akhirnya kami wat keputusan untuk makan disini..
saya n nabila interframe ciket..hehe

kami ddk kat seat tepi..cantek siket..then kami order makanan yang tak penah kami rase lagi..minuman pon bes2..


makanan n minuman yang saya order:-
- tomyam campur= nasi putih
- strawberry milk shake
sedap ta ???
sambil kami makan2, kerja snap2 gambar dijalankan...
agak exited jugak kami sume...
nie nabila...my roomate..
nie ayong n ayong..hehe..orang tue di rumah kami..opsss ;p 
 gamba kat ats nie da banyak kali snap..tapi nie jela yang tebaik dapt diamik..sorry ayong2 ku..hehe
 
ni la roomate saye!
makanan kami..sedap bukan??
setelah perut masing2 kenyang..kami sume berjalan2 di sekitar port dickson..n ayong(awin) tunjukkan kawasan rumah dia...
then, ternampak jejaka2 di padang futsal..
sangat hensem terutama my prince :)
kami tak stop pon juz lalu shj..
malam tu mmg happening..

P/s: lain kali kua lagi ye my housemate!

by,
 
 
 
 
 
note: tyme ni prince tenga mara dengan saye..tapi lepas 2 baik balik :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post