Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
wedding NORAZLIN BINTI NAIM
Khamis, 15 Julai 2010 @ 6:58 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

 maaf kerana lambat mengupdate cerita kak lin nie...

sebelum itu, belum terlambatkan nak mengucapkan tahniah kepada pasukan portugal ats kemenangan mereka di piala dunia(fifa world cup)..tak suka tengok bola pon..tah kenapa sem ni teruja nak menonton pulak ;p



tahniah jugak pada kak lin yang telah selamat dinikahkan bersama dengan jejaka pujaan dari negeri johor jugak..(bilalah giliran aku ni ;p )

malas lah nak typing panjang2..tengok gambar lagi bes bukan??


tyme nak bersiap ke masjid...

*kak lin kelihatan sangat berseri..wahh!*

*bersama mak dan adik beradik kak lin*

*say cheese !*

 *mari bergerak !*




ketika di masjid...
 
 

 *menunggu detiknya*


 *sah !*


 *akhirnya..*

*selamat pengantin baru !*

hantaran !

*dari pihak lelaki*

*dari pihak perempuan*


*malam khatam quran*

  *saya taw saya hitam..shut up !*

majlis persandingan... 



 


 *mak long*


 *pak long*



akhirnya kak lin disatukan bersama insan yang disayanginya...
semoga akak berbahagia sampai akhir hayat... 






 
*nak jugak jadi princess ;p *



oleh,





note: prince..bila tyme kita lak..hehe 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post