Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
kenduri-kendara.. ( 6 jun 2010 )
Khamis, 10 Jun 2010 @ 6:01 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

mood: happy =)
program today: pergi majlis kenduri kat uma lame..



hari ni happy..cz malam tadi dah berbaik wit my prince..sampai bengkak-bengkak jugak la mate ni.. (cenggeng ! ) starting dari pagi sampai la sekarang ni non-stop mcg..waa..rindu deyh..tadi pegi majlis kawen kat rumah lame..ade anak jiran lame kawen..tema merah terang gitu..huhu..rate for majlis : 3 star..sebab tak bape nak best..lepas je makan, teros pergi kat kenduri kawen yang lagi 1..nie kat taman salak jaya lak..anak kawan ibu kawen..tema dye wane biru..walaweh..cantek!..kebetulan i pakai wane biru ( TERikot tema gitu..hik3 ) kat sane i bagi 4 star sebab majlisnye meriah n dapat jumpe kawan-kawan tyme sekolah rendah dulu, syafiqah dengan shuhada..wah, makin gorgeous dorang.. ( i ape kurang nye..hahaha.. ) setelah aktiviti jejak kasih tersebut dijalankan, i pegi makan.. ( wah..makan lagi..gemok suda ) lepas tu, singgah kejap kat kedai-kedai area rumah lame..cari topup, kedit abes call my prince mlm tadi..hehe..then, terjumpe lak kedai kasut yang bertulis S.A.L.E..wah, singgah la kejab..niat dihati nak singgah je..tup2 bli jugak kasut baru.. ( tak tahan godaan.. ) murah sangat-sangat..rm 39.90 ade diskaun 70%..nak taw lepas diskaun bpe, kira sendiri la..first time bli heels 3 ' ..hasrat dihati nak pakai time date..huhu..prince penah cakap die teringin nak tengok i pakai heel tinggi2 nie..hehe ( saya buktikan kat awk, yang saya boleh taw..=) ) ..nila kasut yang i beli 2...




by,





note: tah bile tah nak pakai..huhu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post