Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
ayuh ke POLI!!!! masuk sem baru dah...
Rabu, 23 Jun 2010 @ 8:52 PTG | 2 Nota cinta comel disini [s]



ayuh kembali ke sekolah ayuh...(nyanyi lagu iklan kat tv tuwh...) eh, silap-silap..patutnya ayuh kembali ke politeknik...haha..besok akan kembalinya aku ke politeknik..huhu...sem3 i'm coming..tersangat-sangatlah takut coz result sem 2 tak berape nak bagus..(tak AJK =( ) hurm, kali nie dengan azam baru : tak maw main-main tyme blaja..mesej-mesej bole...haha (azam ape nie ?)





sebenarnya entry ini ditulis pada hari isnin lagi..tapi, tak berkesempatan mahu update..so, sambung jela dengan cerita di poli pd uke ;)



hari ini 23 jun 2010...hari mendaftar sem baru di poli pd...
keRINDUan di pd...
my repot..;
bangun subuh, terus bukak laptop..tengok formspring..banyak soalan dari cik tira(banyak la sangat)...tersangat merindui dia..(nanti kita talking2 kat phone uke..macam-macam nak cerita..) then, bersiap-siap ke poli pd..(pakai baju wane ijau..my FAV!!) tapi rumah jauh..konfom-konpom berBASAH2 dibawah celah keti** huhu..tetiba, mira berkata, transport dah delivered..aku terpinga-pinga..rupanya..kawan kami berBESAR hati untuk menaja moto untuk kemudahan kami berDUA...haha (aku menumpang tuah sahaja...diulangi menumpang tuah sahaja...) sampai aje kat poli, kami terus mendaftar dan mendaftar...then, my prince terus ajak aku pergi ke pejabat kamsis..(nak aku masuk kamsis la tu...siap wat deal dengan kawan2 pulak tu..) then, kami balik...menggunakan moto tajaan KU tadi ;) 

sebenarnya, mood ary ni tak berapa nak best..
tah la..mungkin salah aku lagi kot..pening2..TAKSUKASUKMACAMINI!!!




btw, tadi jumpa ecah...tersangat2 rindu pada kamo wahai ecah ku..haha(kegedikan sebentar..) bilakah lagi mahu tidur sebilik bersama. ;)


so, sekarang study2...jangan main2 wahai cik farah ku sayang...semoga result this sem akan lebih BAIK!! cayookkk aayoohaa!!!(aduh, aku dah mula merepek...stop.stop.stop!!)

*macam mane la result aku nanti...*


entah lah...
note: hope mo0d akan semakin membaik kemudian nanti(bilakah itu??) :(   :(   :(   :(


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ulasan:

Blogger aisyah norzilan berkata...

sya juga rindu farah!!!!
mai la dtg umah farah,,say mne mungkin mnjenguk lorong kmu tuh,,ahahha

btw,,
apply ostel kew?

24 Jun 2010 12:17 PG  
Blogger farah tetomei =) berkata...

haha...
datang rumah???
kalu rajin oke,,,hehehe...tade transpot la..
yang ade pon moto TAJAAN..(tulisan besa gitu..haha)

a'ah...
nampaknye apply lah...

29 Jun 2010 1:02 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post