Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
kampung oH kampung
Isnin, 31 Mei 2010 @ 12:14 PG | 2 Nota cinta comel disini [s]



tiket pergi:-
jam: 6.00 ptg(walaupun pada mulanye pkul 4.30..terpakse ditunda atas sebab2 yang tertentu..hehe)
harga: rm20.60
jenis bas: kkkl ekspress
comment: bas yang selesa,cepat mase perjalanan..yang penting seat besa!!
tiket balik:-
jam: 2.00ptg(on time...)
harga: rm20.20
jenis bas: transnasional
comment: aturcara tempat duduk yang tak consisten(tak jumpe tempat duduk 5b..ade ke),sempit!!,seat x bes(sakit badan),lambat sampai,tapi pemandunye yang berhemah(biar lambat asal selamat)


wah..sungguh lame tak balik kampung...rindu pada atok,nenek,pakcik2,ayam2,kucing2 dan sewaktu dengannya..kali ni, balik kampung bersama my bedah "FATIN ATHIRAH MOHAMAD"(jangan mara cik fatin oii..hehe)for the first time,balik kampung sendiri..wahh,takot..and pertame kalinye jugak kene tinggal bas..ohh tidak!!!! semuanya gara-gara machik bedah kite ni la...(atas permintaan,terpakse dirahsiakan kejadian tersebut...machik bedah malu..huhu)

Di kampung..pelbagai aktiviti kami lakukan...antarenye..makan,tido,makan,tido...hahaha..tidak la seperti itu,kami hanya m'jadi tukang masak sementare kat uma nenek..tapi yang besnye, jadi tukang masak terjun(macam bidan terjun la kn..hehe) dapat upah taw..hehe..yang paling seronok,my paksu(pakcik paling bongsu) akan bawak kami berdua jalan2..pegi pasa la,pegi bandar batu pahat la...seronok..makan minum ditanggung..haha..(kesian acik kne melayan perangai anak2 buah die ini..terima kasih!!)

by,





note: tak ade gamba...xsempat nak upload ke komp..teringat kat kawan-kawan..(tira,wana,mia,qyla..rindunye kat korang!!jumpe khamis ni...)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Ulasan:

Blogger ciktiraouhciktira berkata...

okayh jumpe jumpe (:

31 Mei 2010 9:30 PG  
Blogger siti norfaraheen berkata...

xsaba nak jumpe..hehe

31 Mei 2010 2:09 PTG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post