Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
selamat tahun baru cina !
Sabtu, 13 Februari 2010 @ 9:33 PTG | 1 Nota cinta comel disini [s]

selamat b'cuti..n epy raye cina..walaupun hanye dapt cuti sampai ary selase..tapi kne la redha(walaupun x bape nak redha..huhu)semalam utk petame kalinye,aku sampai kat uma kul 9.30 mlm..mmg sangat ramai orang kat terminal..naseb baek ade mr.f.. dapat la naek bus yang tersangat penuh orang 2..kalau la sorang2,ta taw pe jd..(maybe sampai esok x balik)thanks!

pagi tadi kua dengan family(except my mum)pegi low yart utk misi mencari laptop...hehe..searching punye searching (sori bad english)akhirnye jmpe gk...ACER ASPIRE 4736Z..hepy sanat2..laptop ni memang suda lme jadi impian sayep...huhu..sampai je uma...pe lagik..open la laptop ni sampai puas..haha..lepas ni senang la nk update blog yang ta bape nak bes ni...

banyak mende tejadi mggu lps,antaranye...
- i officially taken ! :)
- kelas bi dimulakan..(sungguh penat)
- mula bergiat aktif dengan koko..
- test start !

mmg rase nk pengsan...(mmg da pengsan pon...huhu)penat sangat jadual yang terlalu padat ni...hope dapat study dengan giat lagi...

 
ni la my laptop...cantek kan...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Ulasan:

Blogger tiraouhtira berkata...

wah mr f . heheheh .
hensem ahh dye douh .
hhehhehe .

aku nak nak nak jugak ~
hahahha .

16 Februari 2010 8:41 PG  

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post