Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
cuti lagi !!
Jumaat, 26 Februari 2010 @ 9:54 PG | 0 Nota cinta comel disini [s]

balik tyme !..hurm,balik ni nak wat pe ea kat uma..of coarse kene stay at home sampai kerinduan kat rumah hilang..semalam, sepatutnya kelas habis pukul 4.15 ptg..akan tetapi, mood lecture at that time amatlah rajin n panjangkan kelas sampai pukul 4.50 ptg...dan disebabkan itu, aku terpakse terkejar-kejar balik kamsis(tak nak tertinggal bus)and amik barang,terus pegi ke tempat tunggu bus..dalam keadaan terkocoh-kocoh, aku tertinggal my deoderant..alamak! habis la aku kebauan la sepanjang weekend ni..tapi, tak de la macam mat-mat bangla dekat dalam bus city liner ary tu..hehe..sampai je kat pondok kecil. kemegahan poli yang menjadi 'kediaman' pak guard dan rakan-rakan, terus tengok kat tmpat tggu bus..nasib baek bus poli masih ade, menunggu ketibaan 'puteri' mereka ini :D(perasan !)akhirnya dapat jugak naek bus..kalau terlepas alamatnye kene la tunggu bus perantara..susah tu..sampai kat rumah tepat pukul 9 mlm..sungguh penat..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post