Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
ke port dickson !
Ahad, 4 Oktober 2009 @ 1:11 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]


sume ni x pena miss kne pelok sblm tido..hehe

saje aploud gmba ni...ni menunjukkan aku tak kesorangan time tido...haha...cuti da abes...so, nak xnak kena la berangkat ke port dickson...huhu..will miss u mum !...hurm, malas nak celoteh banyak2..setakat ni je my update...nanti kalau rajin aku update lagi uke...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post