Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
assignment,on9,dato' sheikh muzaffar!!!
Jumaat, 14 Ogos 2009 @ 2:22 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

assalamualaikum....
best nyerrr...da lame tak on9..rindu glerr..wat pertama kali nye on9 kat politeknik...ingat nak on9 myspace..tapi apekn daye, myspace tak dapat dibuka..haru...lepas kecewa tak dapat buka myspace..trus ke link blogger...alhamdulillah..lega sangat2..
memang mengejutkan kadar kenaikan kematian H1N1 meningkat ke 51 orang..masing kat poli ni mula pakai mask masing2..aq pon x terkecuali turut memakai msk waaupun tak berape n nak pakai...yang menggelikan hati, ade mask yang dorng pakai ade corak yang tersen diri...tak tahu la mne dorng amik mask mcm tu...ade yang mask corak mulut warne ijau la..muke ultraman la..mmg mcm kat kawasan kanak-kanak rebina bile jumpe orang yg sebegini rupe...
this week je, pensyarah da bagi mcm2 assignment, tarikh kuiz dan x ketinggalan tarikh ujian!!!..adus...xpe,,usaha tangga kejayaan..ucan do it farah..cayok2..assignment yang paling ssh...assignment english for technology..kne buat drama...mcm mne ni...i da la x pandai belakon...xde bakat langsung...dalam erti kate lain, xde self confident la...ble nak cakap kat depan orang mesti tergagap2...why me!!!next week,amali ukur...kne buat compass survey...hurm,,next week gak ade anggkasawan nak datang kat sini sempena karnival mathscomp..sungguh seronok..yela yang datang 2 bukan calang2...ensem...hehe,...[ala untuk sekadar cuci mate je...hehe]

Label:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



Older Post | Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post