Farah Jamil
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
miggu MSK,,,
Ahad, 19 Julai 2009 @ 4:45 PTG | 0 Nota cinta comel disini [s]

----------------
Now playing: Lily Allen - Friday Night
via FoxyTunes

dah selesai minggu MSK(minggu suai kenal)...nk kate bes...bes la gak...tah la...tension je bile rules kat cni cm kat skola lagi...cume beze..xpakai bju skola..tp yg len bes.....dapat jmpe kwn2 baru...dari johor,terengganu,negeri sembilan pon ade...pensyarah2 kat sne pon oke...garang tu biase la...adat..sme mcm kat skola teknik dulu...mule2 takut la..tapi da lme tu da rapat...dah mcm father n daughter...hehe..
p/s:pantai kat sne kotor sket...tapi...bes...






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Ulasan:

Catat Ulasan



| Newer Post
Profile

Status:
Orang-orang yang paling berbahagia tidak selalu memiliki hal-hal terbaik, mereka hanya berusaha menjadikan yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.


pari-pari

Hello There. This blog don't bite. Plz make yourself relax in here :)
"Tiada insan yang berdosa tidak mempunyai masa depan"
"Tiada insan yang suci yang tidak mempunyai masa lampau"

Twitter | Facebook | Instagram




Recent post